Aspir Yağı Mucizesi


Aspir yağı son yıllarda popülerlik kazanmış olsa da aslında insanlığın çok uzun yıllardır faydalandığı bir üründür.Aspir yağı,adını aldığı aspir bitkisinin tohumlarının işlemden geçirilerek yağ haline dönüştürülmesiyle elde edilir.Aspir bitkisi ise boyu 30 ile 150 cm arasında,yıllık yetişen,sarı,turuncu veya kırmızı renkte olabilen otsu bir bitkidir.

Aspir yağı tat olarak ayçiçek yağına benzer,net bir tadı yoktur.Son yıllarda özellikle kozmetik sektöründe sıklıkla kullanılmaktadır.

Aspir yağının faydaları nelerdir?

Aspir yağı içeriğindeki omega 6 yağ asidi sayesinde vücut direncini korumakta yardımcı olur.

Kolestrolü dengeler.

Öksürük şikayeti olanlarda göğüsü yumuşatarak öksürüğü hafifletir.

Kan şekerini düzenlemeye yardım eder.

Diyabeti kontrol etmeye yardımcı olur.

Kilo vermeye yardımcı olur.

Saç bakımında ve saçın hızlı uzaması amacıyla kullanılır.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

Sizin Tepkiniz Nedir?

Nefret ettim Nefret ettim
0
Nefret ettim
Şaştım Şaştım
0
Şaştım
Başarısız Başarısız
0
Başarısız
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Zekice Zekice
0
Zekice
Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Güldüm Güldüm
0
Güldüm
Harika! Harika!
0
Harika!
Kazandım Kazandım
0
Kazandım

0 Yorum

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yazı Formatı Seçiniz
Kişisel Test
Kişiliğe dair bir şey ortaya çıkarmayı amaçlayan sorular dizisi
Basit Test
Bilgiyi kontrol etmek isteyen doğru ve yanlış cevaplı sorular dizisi
Anket
Karar vermek veya görüş belirlemek için oylama yapmak
Serbest Yazı
Yazılarınıza Görseller Bağlantılar Ekleyebilirsiniz
Liste
Klasik İnternet Listeleri
Geri Sayım Listesi
Klasik İnternet Geri Sayım Listeleri
Açık Liste
Kendi öğenizi gönderin ve en iyi sunum için oy verin
Oylanabilir Liste
En iyi liste öğesine karar vermek için yukarı veya aşağı basın
Fotoyla Anlatım
Kendi resimlerinizi yükleyin ve birşeyler anlatın
Video
Youtube, Vimeo veya Vine Kodları
Ses
Soundcloud veya Mixcloud İçerikleri
Görsel
Fotoğraf veya GIF
GIF
GIF Formatı